تعداد بازدید: 1034
تعداد نظرات: 0

اشترودل سیب و وانیل

اشترودل سیب و وانیل
اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می‌شود که در بخش میانی آن محتویات شیرین قرار می‌گیرد. حالا در این مطلب، نمونه جدیدی از آن را با مغز سیب و وانیل آموزش داده‌ایم که به جای رول شدن، درون قالب‌های مافین قرار داده و پخته می‌شوند.
مواد لازم:
۳ عدد سیب
۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
۴ قاشق غذاخوری شکر
نصف پیمانه بادام
یک بسته خمیر شیرینی آماده
خامه و آب برای بستن خمیر
۱ عدد تخم مرغ
مخلوط پودینگ وانیل
۱ بسته پودینگ وانیل
۱٫۵ پیمانه شیر کامل
پودر قند برای تزئین
طرز تهیه:
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
قالب مافین را با روغن چرب کنید.
سیب ها را پوست بگیرید. ترجیحا به گونه ای این کار را انجام دهید که بتوانید از پوست اضافه سیب برای تزئین این شیرینی استفاده کنید.
سیب ها را نگینی خرد کرده و درون یک کاسه بزرگ بریزید.
آب لیموترش، شکر و بادام را اضافه کرده و هم بزنید.
خمیر شیرینی را از وسط دو نیم کرده و یکی از برش ها را با استفاده از وردنه پهن کنید تا کاملا نازک شود. سپس خمیر به دست آمده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
روی سطح خمیرها یک لایه نازک خامه بمالید.
نیمی‌از مخلوط سیب را روی هر سه لایه خمیر بریزید و یک سوم از بخش بالایی آن را خالی بگذارید. لبه های خمیرها را با کمک قلم مو و آب خیس کنید. سپس آنها را رول نمایید. دو طرف رول خمیر را با دست ببندید تا مواد از داخل آن بیرون نیایند.
رول های خمیر را با استفاده از یک چاقوی تیز به دو نیم تقسیم کنید.
بخش بسته آنها را درون قالب های از قبل چرب شده مافین بگذارید.
همین کار را با باقی مواد تکرار کنید تا ۱۲ عدد اشترودل به دست بیاید.
پودر پودینگ وانیل را با نیمی‌از شیر مخلوط کنید.
 ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از پودینگ را درون هر کدام از اشترودل ها بریزید.
تخم مرغ را در یک پیاله هم بزنید و با قلم مو روی سطح شیرینی بمالید.
قالب مافین را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح شیرینی ها طلایی شوند.
پس از خارج کردن اشترودل از قالب، روی آنها پودر قند بپاشید و سرو کنید.
برای تزئین می‌توانید پوست های سیب را به صورت گل رز شکل داده و در کنار بشقاب قرار دهید. 
تصاویر
  • اشترودل سیب و وانیل
ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

وب سایت

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:




مطالب شماره 65 مجله اطلسی ها

در اولین شام عاشقانه تان اشتباه نکنید
علت لرزش دست چیست؟
اشتباهات رایج موقع استحمام
صاف کردن مو در خانه؛ آرزوی خانم ها
با لب های ترک دار زیبا نیستید!
رازهای ناگفته 4 سال کارتن خوابی یک دختر جوان؛ حس مان قشنگ بود و دلسوزانه، ولی راهش را بلد نبودیم
خانه های پوکر یا قمارخانه های زیرزمینی
گفت و گوی اختصاصی با بهزاد و فرزاد مرادی، خواننده هایی با صدای ماندگار؛ نوزده سال هم نوایی با رستاک
تست قبل از تزریق پنی سیلین، حیاتی است
گفت و گو با یک مددکار اجتماعی در مورد شب اعدام متهمان؛ تنها نیکوکاران از مرگ استقبال می کنند
یک پرده از آرزوی دختر شهید مدافع حرم، سید احسان میر سیار؛ رویای زینب خواهد آمد
همسرتان اولویت زندگی شماست
سیامک سپهری سرپرست گروه رستاک در گفت و گوی اختصاصی با اطلسی ها: موسیقی، مرز نمی شناسد
مؤدب برانید
نوروز 96 با کلاه قرمزی،‌ فیتیله و عموپورنگ
هشدارهای پلیسی؛ راه های پيشگيري از سرقت خودرو
گفتگو با جاسم غضبانپور؛ عکاس هشت سال دفاع مقدس: عاشق این سرزمین و مردمش هستم
ماست؛ خوراکی همه فن‌حریف
خوش چهره ترین انسان روی زمین
نمکدان کاغذی
مشــتبی
آیا خروپف نشانه بیماری است؟
مادرانی که 34سال اشتباهی دخترانشان را بزرگ کردند
تبدیل شدن یک جرثقیل در هلند به هتل
آرزوی بره کوچولو
گـل روی شـاخه زیباسـت
اطلسی ها
علائم سرطان سینه و راه‌های تشخیص آن؛ سرطان سینه در کمین سلامتی
چرا گاهی لازم است، گریه کنیم؟ چند می گیری گریه کنی
پس کوچه های اطلسی
راه رفتن در خواب؛ از نشانه‌ها تا درمان
لی پوشان خوش تیپ
آدم‌های دوست‌داشتنی چه عادت هایی دارند؛ دوست داشتنی عزیز دوستت دارم
تازه های دنیای مجازی
اشترودل سیب و وانیل
کیک قالبی کدو‌تنبل
پیلاتس؛ ورزشی برای رهایی از کمردرد
چه کار کنیم تا همسرمان چشم بسته اعتماد کند؟ بدون شرط دوستت دارم
توصیه های هفتگانه علم برای میلیاردر شدن
دات نت نیوک فارسی